Što ti nudimo

Nudimo ti osnaživanje i podršku kroz poduku o braku, plodnosti, planiranju obitelji, trudnoću i postpartumu.
Ako si se opredijelila za brak,radost roditeljstva, prirodan porod onda si na pravome mjestu.
Ako si se opredijelila za sebe, ako se želiš pronaći, otkriti tko si ti, kako bi mogla upoznati drugoga – tu smo za tebe.

Koji je smisao tvoga života? Želiš li pronaći i upoznati sebe?

Polazimo od toga da je upravo čovjek najdragocijenije biće na svijetu. Tu smo da ti otkrijemo da svaki čovjek u sebi nosi tri sastavnice – TIJELO, PSIHU i DUH.
Te sastavnice su neodjeljive jedna od druge a zajedno čine čovjeka cjelovitim bićem. Da bi čovjek izrastao u vrhunsku verziju sebe on bi trebao biti cjelovit, zdrav. Mali žir, da bi bio sretan, postati će hrast. To je njegova bit, njegov smisao. Zato je svaka od tih sastavnica važna. Ako rasteš samo u jednoj a zanemaruješ druge dvije ti zapravo ne rasteš.

Tko je tebe darovao tebi? Jesi li mogla birati kada i gdje ćeš se roditi? U kojoj obitelji?

Tvoj je život tvoja neotuđiva vrijednost.
Što ti znači ta riječ – OSOBA? Tko si ti?
Ti si sebi darovana od apsolutne ljubavi i dobrote, od bitka, od Stvoritelja.
Kao takva, imaš jedinstvenu osobnost i na svijetu ne postoji tvoja kopija,
ti si ORIGINAL.

thoughtful-woman-after-treatments-in-spa_910120

Koje su tvoje najdublje čežnje? Jesi li spremna uložiti sve da bi ih ostvarila?

Koji je najbolji put za tebe? Što ti želiš od života? U čemu si dobra, koje su tvoje kvalitete, talenti? Što bi željela ostvariti? Ako to ne znaš, kako ćeš do toga doći?

Kako se nosiš sa svojom okolinom? Svojim najbližima?
Što je za tebe istinska sloboda?

Kako bi mogla komunicirati sa svojom okolinom ti prvo moraš komunicirati sa sobom. Kako bi upoznala drugoga, ti prvo moraš upoznati sebe.

Ti si sebi najvažnija! Prvo si posvijesti da si dragocijena, jedinstvena i da pored svih ljudi na svijetu postojiš upravo ti!

Svatko tko traži istinu, pronaći će ju. Jesi li ju spremna otkriti?

Plodnost, trudnoća, porod?

Tvoja je plodnost tebi darovana, utkana u svaku stanicu tvoga bića.
Kako bi upoznala sebe prvo upoznaj svoju plodnost. Ona se proteže čitavim tvojim životom. Dok se nalaze u maminom trbuhu, još nerođene djevojčice imaju nekoliko stotina tisuća nerazvijenih jajnih stanica koje će se tijekom reproduktivnog života otpustiti.
Kao male djevojčice učili su nas da je menstruacija nešto tajno, skriveno, nešto čega se treba sramiti, nešto bolno. Nitko te možda nije pripremio na prvu menstruaciju, nitko ti možda nije rekao što ti se sada događa, da ulaziš u jedno novo razdoblje svog života, da si iz djevojčice postala djevojka.

Da je tvoja priroda iz neciklične forme prešla u cikličnu, plodnu.

Jesi li ikada proslavila taj trenutak?

Razumijevajući svoj ciklus, razumiješ sebe, a razumijevanjem sebe polako se mijenjaš i rasteš. Svojom promjenom ti mijenjaš okolinu. Učeći o svom ciklusu doći ćeš do spoznaje da nisi u svakoj fazi svog ciklusa ista, te ćeš naučiti raspolagati sobom, svojim emocijama, biti ćeš ispunjena i živjeti ćeš život punim plućima. Kada shvatiš koji biser nosiš u sebi, nastojat ćeš ga brižljivo čuvati i njegovati. Onda nećeš tako olako ulaziti u veze, te će ti postati važno kome ćeš taj biser darovati.

Ulaskom u brak ti postaješ gospodaricom svoga ognjišta. Ako si prije braka naučila i pratila svoj ciklus, komunikacija u braku biti će drugačija. Muškarčeva priroda nije ciklička, ne mijenja se, on je plodan od puberteta do starosti.
Muškarac i žena ponekad se teško razumiju. Ako zajedno prate ciklus, ako komuniciraju, žena će pomoći muškarcu da ju bolje razumije i obrnuto. Tada žena u njihov odnos unosi svoju ljepotu, svoju draž – postaje nježna i ženstvena.

Zajedno, oni postaju odgovorni za život. Oni su u funkciji sustvaranja novog ljudskog života. Kada je par upoznat sa svojom plodnošću i raspolaže tim znanjem oni mogu planirati svoju obitelj.

Kao što su zajedno začeli dijete, zajedno sudjeluju u trenutku dolaska njihovog čeda na svijet. Taj predivni trenutak, trenutak rođenja njihovog djeteta. I baš kao što su i oni darovani svojim roditeljima tako je i to dijete darovano njima.

Želiš li biti osnažena, biti svoja, biti ti? Želiš li biti istinski radosna? Gdje ćeš pronaći tu radost?

Mi ti u tome želimo pomoći. Želimo biti tvoj krug podrške.

 

Ovdje smo za tebe!