Tko smo mi?

Elizabeta i Mihaela – ženstvene žene, koje ti žele pomoći otkriti istinsku ženstvenost.

Biti ženstvena je tvoja vrsnost. Biti ženstvena žena znači opredijeliti se za dobro, za nježnost, ući u sebe i otkriti bogatstvo koje se skriva u tvome srcu.

Biti ženstvena žena znači čuvati i pohranjivati najbitnije trenutke života, okupljati i rađati djecu i odgajati ih u vrhunske ljude te čuvati ognjište zvano tvoj dom.

Biti ženstvena žena znači čuvati svoju obitelj.

Budi i ti vrhunska ženstvena žena!

Zalažemo se za cjeloviti pristup ženi – od njene prve mentruacije (i prije), praćenje ciklusa, planiranja obitelji i trudnoće, sve do poroda i babinja, te njenog odnosa sa muškarcem.

Želimo te naučiti kako pristupiti životu s jedne drugačije perspektive, ako se za to odlučiš.

Želimo ti biti prava ženska podrška, utočište gdje se možeš osjećati dobrodošlo, voljeno i prihvaćeno.

Upoznale smo se u čudnim životnim okolnostima i pričama. Život te ponekad ne pita, stavi pred tebe ljude za koje nikada nisi ni pomislila da bi ti mogli postati prijatelji. Na jednog grupi, par mladih i malo starijih mladih započeli su svoj rast zajedno. Mladi su tražili vodstvo, kako izdržati u ovom uzburkanom vremenu, veza, odnosi, brak – previše je bilo upitnika iznad glave. A starijima je trebao vjetar u leđa kako bi se odvažili podijeliti životne mudrosti. Tako smo se upoznale i nas dvije i s puno hrabrosti i povjerenja odlučno se upustile u zajedničku pustolovinu.

Elizabeta

ELIZABETA

Zovem se Elizabeta, po struci sam dentalni tehničar, (u prenesenom značenju, osoba koja izrađuje umjetne zube kad ostanete bez svojih trajnih zuba).

Volim pjevati, plesati, kuhati, volim prirodu, more, planinarenje…

Majka sam četvero djece od kojih je jedno na Nebu.

Sretna žena svoga supruga Josipa koji me u životnim situacijama nasmijava i čini naš život ispunjenim. On je moja velika podrška u svemu što radim i moj najbolji prijatelj.

Edukacija:

09/2020 Bdoula obuka

12/2016 Podučavateljica prirodnog planiranja obitelji

10/2012 Promotorica prirodnog planiranja obitelji

Mihaela

MIHAELA

Moje ime je Mihaela. Prvenstveno sam supruga, mama, kćer, sestra, unuka, prijateljica. Uživam u čarima braka i majčinstva zajedno sa svojim mužem Petrom i sinčićem Matejem. Završila sam studij biotehnologije na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu i na mužev poticaj odlučila se za daljnje školovanje.

Uživam u dobroj knjizi, prirodi, dugim šetnjama i tišini. Veliku podršku pronašla sam upravo u svome mužu koji nikada ne propušta podsjetiti me koliko je život dragocijen i kratak da bismo se prepirali oko gluposti.

Edukacija:

23. – 27.03.2021. Bdoula obuka za postpartum doulu

09/2019 Sveučilišna prvostupnica inženjerka biotehnologije

02/2017 Promotorica prirodnog planiranja obitelji